март 29, 2024

Николета Лозанова лъже, че е от Пловдив - от село Караджалово е

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-lazhe-che-e-ot-plovdiv-ot-selo-karadzhalovo-e/146443 Kliuki.net
Николета Лозанова лъже, че е от Пловдив - от село Караджалово е

Николета Лозанова упорито разправя, че е от Пловдив, за да не й се подиграват за произходаНиколета Лозанова не е от Пловдив, а от пловдивско село

Николета Лозанова лъже, че е от Пловдив. Плеймейтката от самото начало на "бляскавата" си кариера разправя, че е родом от втория по големина град в България. И определено се надува с този факт. Истината обаче май е доста по-различна. Редовни читатели на kliuki.net издадоха, че бъдещата бивша госпожа Божинова въобще не е родена в града под тепетата.

[caption id="attachment_91601" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова не е от Пловдив Николета Лозанова не е от Пловдив[/caption]

А в село Караджалово, което само се намира в Пловдивска област. Очевидно обаче имащата се хайлайф дама Ни Ло не може да преглътне факта, че родното й място е най-обикновено село и не отговаря на грандоманския й характер. Затова й разправя, че е от Пловдив. Тъй като се надява, че истината няма как да лъсне и да я направи за смях.

Онлайн потребителите за пореден път коментират и съмненията относно произхода й. Във Фейсбук вървят все по-упорити коментари, че Николета Лозанова е от род на турски цигани. Което обяснява и доста по-тъмния цвят на кожата й.

ni loА според някои, и доста синеещите й венци. Ние не се наемаме да твърдим със сигурност дали тези спекулации са верни. Най-малкото защото от постоянното препичане в солариума кожата й е добила кафеникав цвят.

Със сигурност обаче интелектът й не е на особено високо ниво, предвид попълнената анкета за участието й в Мис Плеймейт през 2006 година. Която титла по-късно спечели. Очевидно 18-годишното тогава момиче си няма на идея, че "със" се пише само когато следващата дума започва със "з" или "с", а не с "н".

Амбицията й, че иска да стане известна личност, няма да коментираме.

Явно още тогава пишман водещата е била готова на всичко, за да додрапа до така мечтаната слава.