април 19, 2024

Николета Лозанова моли приятел да я сдобри с Валери

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-moli-priyatel-da-ya-sdobri-s-valeri/146581 Kliuki.net
Николета Лозанова моли приятел да я сдобри с Валери

Николета Лозанова накара Цуни да й ходатайства пред Валери

Николета Лозанова моли приятел да я сдобри с Валери. Плевенският бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни се е нагърбил с нелеката задача да изглади отношенията между плеймейтката и футболиста. Известното семейство се тресе от скандали и според клюките му предстои доста шумен развод.

Цуни е близък отдавна с Николета, а после станал и семеен приятел на Божинови. Маринов решил да стане парламентьор във войната, разразила се с пълна сила между двамата, защото смятал, че те са си лика и прилика и са родени един за друг.

[caption id="attachment_92237" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова моли Цуни да я сдобри с Валери Николета Лозанова моли Цуни да я сдобри с Валери[/caption]

Според тиражираните в медиите слухове, Ни Ло лично го помолила да я сдобри с Валери. Цуни от двайсетина дена тъче, като совалка между България и Италия с умиротворителната задача да събере приятелите си. В Италия той убеждава Божинов да се върне при половинката си, а после се връща и докладва на Лозанова, че има надежда да оправи отношенията си с Валери. Миротворецът бил готов на всяка цена да събере най-одумваната двойка в медиите.

Цуни бил много задължен на плеймейтката, заради добрината, която тя му сторила. Преди време, докато имал връзка с Преслава, плевенският милионер не бил особено щастлив. Скандалната Лозанова доста бързо надушила, че нещо не е в ред и решила да му помогне. Плеймейтката изиграла ролята на сватовница и запознала плевенския паралия с най-добрата си приятелка Ваня Красимирова.

Заварката се получила и Цуни лапнал въдицата. Ваня и Цветелин даже заживели заедно. Последвали бурни страстни преживявания, а даже и близките на Маринов били доволни, че е зарязал Преслава. Плевенчанина бил известен, че има влечение към фолкаджийки и роднините му се надявали да се откаже от тази си слабост.

С Ваня нещата обаче не потръгват и не след дълго се разделят. Като два остри камъка те не успели да си паснат, но Цуни и до днес си спомня за аферата си с красавицата с топли чувства и е признателен на Лозанова, научиха от hotnews.bg.