април 30, 2024

Николета Лозанова нападна и Алисия с компромати (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-napadna-i-alisiya-s-kompromati-snimka/146341 Kliuki.net
Николета Лозанова нападна и Алисия с компромати (Снимка)

Николета Лозанова е готова на всичко, за да унижи съперницата си

Николета Лозанова се опитва да напада Алисия с компромати! Това твърдят запознати и близки до обкръжението на фолк изпълнителката. Те разказват, че плеймейтката стои зад всички обвинения и компрометиращи снимки, залели напоследък интернет пространството.

[caption id="attachment_91106" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е готова на всичко, за да унижи Алисия Николета Лозанова е готова на всичко, за да унижи Алисия[/caption]

Вчера след обяд Аудито на Алисия бе забелязано пред един от най-големите столични бардаци. Колата, която й бе подарък от Ники Михайлов, беше паркирана пред вилите на Царско село, където е засечена случайно от екип на„Канал 3“, който снима и прави репортаж за тренировка на ЦСКА.

След раздялата си с национала Михайлов е възможно да е била там на любовна среща с мъж, но едва ли е избрала най-подходящото място за това. Комплексът има лоша слава и е прочут с това, че всички новоизлюпени милионери и богаташи водят метресите си там.

[caption id="attachment_91107" align="alignleft" width="300"]Джипът на Алисия Джипът на Алисия[/caption]

Някои допускат,че Алисия е била там заради малкия Валери, който тренира футбол, но отборът на наследника на Валери Божинов използва стадиона в квартал Бояна .

Дали Алисия е имала афера с мъж остава загадка. Злите езици твърдят, че това е компромат поръчан от Николета. За да отмъсти на чалгаджийката, че я натопи пред Божинов, известната плеймейтка не се спира пред нищо.

Упоритите слухове , които обикалят медийното пространство и социалните мрежи подозират Николета Лозанова, че поръчва омразната си конкурентка в различни медии. Скоро едно фото обиколи публичното пространство, за което се смяташе, че е на Алисия, която слиза от скъпарски джип. Оказа се , че снимката е менте и жената на нея не е фолкаджийката. Кой пусна фалшификата остана тайна, но подозрения не липсват, коментират от Hotarena.net.

Алисия обвинява водещата на „Папараци“за безумните компромати, които заливат медиите.Фолк певицата споделя, че личният си живот го научава от компютара си. Когато стане от сън го включва за да разбере къде и с кого е била.