март 29, 2024

Николета Лозанова нападна водеща от БНТ: Боклук!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-napadna-vodeshta-ot-bnt-bokluk/146489 Kliuki.net
Николета Лозанова нападна водеща от БНТ: Боклук!

Николета Лозанова за пореден път показа, че се е самозабравила до безобразиеНиколета Лозанова нападна с крясъци и обиди водеща от БНТ

Николета Лозанова за пореден път показа, че напълно е забравила, че не е голямата работа, за която се мисли. Дори напротив. Пишман водещата все по-упорито се държи като примадона, смятайки, че останалите са много под нивото й. За неин ужас обаче този път удари на сериозен камък в грандоманията си.

[caption id="attachment_91819" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова нарече бивша водеща на БНТ "Боклук" Николета Лозанова нарече бивша водеща на БНТ "Боклук"[/caption]

Плеймейтката си позволи да се разкрещи на бивша водеща от БНТ насред столичен мол. За случката разказа лично потърпевшата Мартина Шопова, която водеше "Малки истории" по БНТ, а за последно беше и редактор на приключенското риалити Сървайвър. В профила си във Фейсбук шашнатата жена сподели, че Николета Лозанова се нахвърлила върху нея с истерични крясъци и обиди, а причината се оказала... телефонът в ръката на Шопова.

[caption id="attachment_91820" align="alignright" width="300"]Постът на Мартина Шопова Постът на Мартина Шопова[/caption]

Който тя винаги държи там, понеже звъни непрекъснато и не й е удобно постоянно да го вади и прибира в чантата си. Е да, обаче самозабравилата се моделка решила, че жената си е извадила мобилния с единствената цел да я снима. Тъй като, разбирате ли, светът се върти около нея. И всичко се вълнуват от нейната много (не)забележителна персона.

"Защо ме снимаш бе, боклук", разкрещяла се истерясалата плеймейтка на ошашавената Мартина. Която не пропусна да опише и нелепият начин, по който изглеждала бъдещата бивша госпожа Божинова. "Нещо дребно, цикламено, с вечерен грим и залято с парфюм", описва сблъсъка си Шопова, научиха от "24 часа".

Която определя "срещата" като извънземно преживяване, очевидно заради гавраджийския прякор на Николета Лозанова, лепнат й от онлайн зевзеци - НЛО.

Интересно, как ли ще оправдае този път поведението си напъващата се да се прави на дама от класа Ни Ло?