март 29, 2024

Николета Лозанова не дава развод на Валери!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-ne-dava-razvod-na-valeri/146406 Kliuki.net
Николета Лозанова не дава развод на Валери!

Николета Лозанова е твърдо решена да изстиска на макс Валери

Николета и Валери - панаири, панаири и скандал след скандал. И последният, а може би вече да станал предпоследен, е за това каква е цената на свободата на Валери Божинов, по-точно с колко трябва да се изръси, за да получи развод от плейметката. Благоверната му доскоро и показно любяща половинка не му дава развод, докато не изпълни условията й. А те са меко казано шокиращи.

[caption id="attachment_91403" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова е твърдо решена да изстиска Валери Николета Лозанова е твърдо решена да изстиска Валери[/caption]

За да получи, поне засега желания от него развод, Валери трябва веднага да се бръкне с колосалната и за него сума от два милиона евро. Но това не стига на нямаща мярка в алчността си и злобата племейтка. Валери трябва да приеме да плаща около шест хиляди лева ежемесечна издръжка за малката си дъщеричка Никол. Освен това тя има апетити и към луксозния апартамент от сто и осемдесет квадрата, купен от Валери. Свободата ще му излезе златна, съжаляват го негови близки. Явно с Николета шега не бива. Действа със замах не само при разбиване на връзки (визираме съсипаната от нея връзка на футболиста с Алисия), но и при раздели с бившите си половинки.

Но Валери не приема безусловно поставените му ултиматуми. Готов е да се раздели с апартамента в името на детето, както и да му осигурява всеки месец издръжка от шест хиляди лева и до тук. Заканва се, че племейтката няма да изкопчи нищо повече от него.

Ако не успеят да се спогодят и тя не оттегли претенциите си, той ще се принуди да извади пред съда кирливите й ризи, разбирай многобройните й изневери.

Не остава по-назад и майката на дъщеричката му. Тя дори се кълне, че неговите изневери били преди нейните, научиха от hotarena.net. Какъв екшън само!

А все още молба за развод няма, поне така твърди самият Божинов. Чакал да мине първият мач на националите с Италия и тогава щял да подаде молбата за развод.