март 21, 2023

Николета Лозанова: Обожавам плътни вежди (С какви беше преди?)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-obozhavam-platni-vezhdi-s-kakvi-beshe-predi/144236 Kliuki.net
Николета Лозанова: Обожавам плътни вежди (С какви беше преди?)

Николета Лозанова изпъкна с поредната си изцепка, сама се направи за смях

Николета Лозанова много обича да се изявява като експерт по красота и стил. Плеймейтката не спира да се изтъква, че е естествено красива и да дава съвети на младите момичета как да изглеждат като нея. Последният й коментар е по отношение на така модерните напоследък плътни вежди.

[caption id="attachment_77479" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова сега и преди Николета Лозанова сега и преди[/caption]

В личния си профил във Фейсбук съпругата на Валери Божинов публикува мнението си относно модата с удебеляването на веждите. Изтъквайки, че обожава жените с по-плътни вежди. Заради което поддържа и нейните си по този начин. ПО-бдителните от феновете обаче съзряха плоската лъжа зад думите на Николета Лозанова.

Която, по-паметливите помнят, беше с брутално изскубани вежди в началото на кариерата си. Както знаете, през 2006 - годината, в която Николета Лозанова стана Мис Плеймейт, на мода бяха безумно тънките вежди с по едно-две косъмчета в тях.

Мода, която не беше подмината и от жадната за слава 18-годишна тогава Николета Лозанова. Сравнение между снимките й от тогава и от сега ясно показва доколко плеймейтката обожава плътните вежди.

"Няма лошо, модата се мени. Ама поне да не прави феновете си на луди, всички я помним как изглеждаше преди години", коментират форумци.