април 20, 2024

Николета Лозанова осмяна брутално със "Селска пръчка" (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-osmyana-brutalno-sas-selska-prachka-video/146376 Kliuki.net
Николета Лозанова осмяна брутално със "Селска пръчка" (Видео)

Николета Лозанова вдъхнови брутална песен-гавра с такива като неяНиколета Лозанова вдъхнови новия хит "Селска пръчка"

Николета Лозанова за пореден път стана за смях. За нейно успокоение, този път плеймейтката не се издъни сама с изказване или "мъдрост". Просто начина й на поведение вдъхнови родни зевзеци да направят парче, посветено на нея и на всички момичета като нея.

[caption id="attachment_91264" align="alignleft" width="300"]Авторите на "Селска пръчка" са се вдъхновили от Николета Лозанова Авторите на "Селска пръчка" са се вдъхновили от Николета Лозанова[/caption]

Култовото "Селска пръчка" е авторско произведение на няколко момчета, които не скриха кой всъщност ги е вдъхновил за текста. Парчето беше публично представено по време на кастингите на "България търси талант" и само от излъчването му снощи се превърна в хит. Достоен да конкурира миналогодишното "Аз съм дърта пияница".

Клипът също е повече от колоритен, а цялата творба е жестока гавра с Николета Лозанова и всички момичета, които се мъчат да й подражават. "Тагва се от мола, тагва се от хола, иска да я забелязват, да е център на купона.", пеят момчетата, които стоят зад хита.

Те не скриха, че именно това поведение тип "Николета" - на кифли, които се вълнуват единствено да си правят селфита и да се тагват от разни места, за да се правят на интересни във Фейсбук, ги е вдъхновило да създадат текста на веселяшката песен.

Която за нула време обра овациите на онлайн феновете. "Много радват", Страхотна песен", "Браво момчета, продължавайте все така", са само част от възторжените отзиви на феновете. Със сигурност на Николета Лозанова обаче няма да й е особено приятно, че за пореден път стана обект на гаври.

Изгледайте и вие официалното видео към "Селска пръчка" и се позабавлявайте.