март 01, 2024

Николета Лозанова отслабна повече и от Преслава (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-otslabna-poveche-i-ot-preslava-snimka/145299 Kliuki.net
Николета Лозанова отслабна повече и от Преслава (Снимка)

Николета Лозанова заприлича на скелет, феновете шушукат, че страда от анорексияНиколета Лозанова се е стопила, по-кльощава е и от певицата

Николета Лозанова е заприличала на скелет. Плеймейтката се е стопила до неузнаваемост, а видът й вече предизвиква повече съжаление отколкото възторг. Около това мнение се обединиха голяма част от онлайн потребителите, видели последната снимка, която госпожа Божинова качи в профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_84344" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова заприлича на скелет Николета Лозанова заприлича на скелет[/caption]

На кадъра Николета Лозанова се е стъкнала с ултракъса рокличка, която разкрива краката й. А те изглеждат ненормално тънки, втрещени са онлайн потребителите. Дали плеймейтката отново се е забравила с ползването на фотошопа? Или просто е отслабнала плашещо много, по примера на фолкаджийката Преслава? Както знаете, певицата се свърши за нула време, вманиачена да изглежда стройна. Заради което много хора заподозряха, че се е разболяла от анорексия. А визията на Николета Лозанова на последното й фото стряскащо наподобява вида на изпълнителката в най-кльощавия й период.

Краката на моделката приличат на клечки, а главата й е несъразмерно голяма на фона на доста слабото й тяло. Това накара феновете да се чудят дали пък съпругата на Валери Божинов също не е паднала в лапите на анорексията покрай манията си за перфектен външен вид. Както знаете, Николета Лозанова е готова на всичко, за да изглежда добре.

И досущ като повечето звезди, било то родни или чужди, манията й излиза извън контрол. До момента звездата се ограничаваше единствено да обработва снимките си с фотошоп, което й докарваше немалко подигравки. Изглежда обаче това не й е достатъчно и тя се е подложила на хранителен режим за отслабване, коментират запознати.

В което по принцип няма лошо. Но предвид факта, че в последните години Николета Лозанова като цяло си е слаба, да сваля още килограми си граничи с лудостта, цъкат с език форумци. И ако продължава да слабее така, ще се свърши съвсем.