април 20, 2024

Николета Лозанова отвя Алисия в класация за красота

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-otvya-alisiya-v-klasaciya-za-krasota/145769 Kliuki.net
Николета Лозанова отвя Алисия в класация за красота

Николета Лозанова грабна първото място за най-секси майкаНиколета Лозанова остави зад себе си вечната си съперница

Николета Лозанова отново се оказа с едни гърди пред Алисия. Плеймейтката за пореден път успя да натрие носа на съперницата си като я изпревари в класация за визия. Оказа се, че според мнението на голяма част от онлайн потребителите съпругата на Валери Божинов е най-сексапилната БГ майка.

[caption id="attachment_87395" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова отвя Алисия Николета Лозанова отвя Алисия[/caption]

Според мнението на феновете Николета Лозанова заслужава най-много приза, тъй като въпреки, че роди преди две години, продължава да бъде в перфектна форма и да демонстрира стегнато и добре оформено тяло. Нещо повече, голяма част от форумци смятат, че след раждането на Никол плеймейтката е станала дори по-красива, научиха от hotzona.bg.

Любопитното е, че второ място в класацията заема певицата Мария. Която, в очите на феновете, също е извлякла само дивиденти от раждането на малката Марая. Най-вече това, че преди да роди певицата е била просто закръглено миньонче с бузи.

След като роди обаче изпълнителката се взе в ръце и започна да тренира редовно, за да извае тяло. Действително, от една-две години насам Мара Отварачката няма нищо общо с онова създание от началото на кариерата си. И от рекламата, която й лепна прякора за цял живот.

Разбира се, не можем да отречем и ролята, която парите на половинката й Хрисиян Гущеров изиграха, за да може кръглото миньонче да заприлича на човек. Друг е въпросът, че певицата сериозно се олива с хиалурона в прословутите си джуки, хилят се форумци.

Едва на трето място в класацията успява да се намърда самата Алисия. Най-вероятно благодарение на гласовете на феновете на музиката си. Действително, след раждането на малкия Валери певицата разбра за съществуването на фитнеса и стана редовна в залата, което пък се отрази и на тялото й.

В лицето обаче певицата е заприличала повече на дядо Мраз заради огромните скули и джуки, които си направи, недоволни са онлайн потребителите.