април 19, 2024

Николета Лозанова пак иззлобя: Валери няма да ме забрави никога!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-pak-izzlobya-valeri-nyama-da-me-zabravi-nikoga/146350 Kliuki.net
Николета Лозанова пак иззлобя: Валери няма да ме забрави никога!

Николета Лозанова продължава с атаките си срещу бъдещия си бивш съпругНиколета Лозанова отговори на намека на футболиста, че е подла

Николета Лозанова отново намери начин да се заяде не само с Алисия, но и със съпруга си Валери Божинов. Който в най-скоро време ще й бъде бивш такъв.

[caption id="attachment_91152" align="alignleft" width="300"]Постът на Николета Лозанова Постът на Николета Лозанова[/caption]

Плеймейтката в прав текст заяви, че той никога няма да може да я забрави. В профила си във Фейсбук моделката публикува кратко описание, за което заяви, че изцяло отговаря на нейната същност.

А именно - че тя е момиче, което няма как да бъде забравено. И което бившата му може само да мрази. Повече от ясно е, че пишман водещата използва развода си с футболиста, за да се заяжда не само с него, но и с бившата му Алисия. Която като цяло се опитва този път да стои настрана. И единственият й коментар по случващото се беше, че просто си мълчи и наблюдава сеир.

valeri bojinov1За съжаление обаче самата Николета Лозанова не е в състояние да постъпи по същия начин. Затова и побърза да изтъкне, че Валери няма да я забрави, въпреки развода им. Близки до двойката пък смятат, че злобното й подмятане е в отговор на поста на Валери от преди няколко дена, в който той заявява, че не намира смисъл да отмъщава на подлите хора, тъй като щастието му няма да им понесе.

Това е и първата публикация в този дух на футболиста, затова и приятелите му заподозряха, че той е отправил посланието си към съпругата си. За която все по-упорити слухове носят, че му е слагала рога не с един, а с цели трима любовници.