март 28, 2024

Николета Лозанова празнува раздялата: Чувствам се супер! (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-praznuva-razdyalata-chuvstvam-se-super-snimka/146315 Kliuki.net
Николета Лозанова празнува раздялата: Чувствам се супер! (Снимка)

Николета Лозанова всячески се опитва да покаже, че не й пукаНиколета Лозанова купонясва с приятелки след като Валери я заряза

Николета Лозанова всячески се опитва да покаже, че не й пука от раздялата й с Валери Божинов и предстоящия развод. Буквално ден след като стана ясно, че с брака й с футболиста е свършено, плеймейтката качи снимка в личната си страница във Фейсбук, на която се забавлява доста добре с още две нейни приятелки. А към кадъра многозначително е отбелязала, че се чувства супер.

[caption id="attachment_90984" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова купонясва след раздялата Николета Лозанова купонясва след раздялата[/caption]

Дали действително се чувства така, можем само да гадаем. Факт е, че до преди лично Валери да обяви, че той и жена му се развеждат, Николета направи всичко възможно, за да убеди всички, че бракът върви идеално и двамата са по-влюбени от всякога. Нещо, което се оказа абсолютен фарс и театър.

Запознати с нрава и по-точно с егото на моделката пък са убедени, че тя страда не толкова заради провалената си връзка с бащата на детето си, а заради накърнената си гордост и огромно самочувствие. Което демонстрираше нон стоп, изтъквайки колко е уникална и как всички мъже са в краката й. Явно не и собственият й обаче предвид факта, че според близките на двойката именно Валери е поискал развод.

След като е разбрал за изневерите на уж благоверната си. Изневери, които Николета Лозанова всячески се опитва да прикрие като обвини футболиста в нейните собствени грехове. А именно - че той е неверникът и той пръв е кривнал от правия път.

Каква точно е истината, знаят само те двамата. И любовниците. А със сигурност войната на семейство Божинови тепърва започва с пълна сила.