юни 13, 2024

Николета Лозанова преди - целулит и отпуснато тяло (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-predi-celulit-i-otpusnato-tyalo-snimka/143665 Kliuki.net
Николета Лозанова преди - целулит и отпуснато тяло (Снимка)

Николета Лозанова е доста далеч от образа на секссимвол, който поддържа днес

Николета Лозанова се изживява като най-красивата жена в България. Плеймейтката не спира да натрапва в очите на останалите колко е перфектна и как красотата й е напълно естествена. Е да, ама по-скоро не, смеят се онлайн потребителите. И в случая не става въпрос само за пластичните корекции, които Николета Лозанова упорито отрича, че има.

[caption id="attachment_70585" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова преди Николета Лозанова преди[/caption]

Тялото на моделката от преди години е доста по-различно от това, което с гордост демонстрира днес. Като природно перфектно. От Kliuki.net успяхме да намерим малко позната снимка на Николета Лозанова от времето, когато спечели конкурса Мис Плеймейт. Т.е. преди осем години - през 2006. Когато госпожа Божинова е едва на 18-19 години.

На кадъра ясно се виждат отпуснатите бедра на плеймейтката. Както и доволното количество целулит по тях. Очевидно перфектната Николета Лозанова изобщо не е толкова перфектна преди да се добере до парите на Валери Божинов, коментират форумци.

С просто око се вижда, че разликата от тогава и сега е наистина от земята до небето. В момента Николета Лозанова действително може да се похвали със стегнати бедра. За които не е особено ясно дали са резултат от усърдни тренировки или просто от умела обработка с фотошоп.

Вижте и вие как изглеждаше Николета Лозанова, когато спечели Мис Плеймейт и я сравнете с визията й днес.