септември 28, 2023

Николета Лозанова преди точно месец: Валери, обичам те!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-predi-tochno-mesec-valeri-obicham-te/146317 Kliuki.net
Николета Лозанова преди точно месец: Валери, обичам те!

Николета Лозанова до последно се опитваше да убеди всички, че бракът й е щастлив

Николета Лозанова мисли повече за имиджа си, отколкото за половинката си

Николета Лозанова до последно се опитваше да убеди всички, че бракът й с Валери Божинов е щастлив и всичко помежду им е наред. Очевидно твърде голямото его на плеймейтката не й позволяваше да разкрие каква е истината. А именно - че не е чак толкова неустоима и футболистът все пак я е зарязал, след като е научил за изневерите й.

[caption id="attachment_90990" align="alignright" width="300"]Постът на Николета Лозанова от 14 февруари Постът на Николета Лозанова от 14 февруари[/caption]

А само преди един месец моделката се кълнеше, че любовта им с Валери е истинска, безусловна и всеотдайна. И е за последно. Това се случи точно на празника на влюбените - 14 февруари, когато Николета не пропусна да напомни на всички колко съвършена е връзката й с футболиста. "Обичам те, Валери и ти благодаря за любовта", самодоволно написа пишман водещата в профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_90991" align="alignleft" width="300"]И подигравката към Алисия ден по-късно И подигравката към Алисия ден по-късно[/caption]

А само ден по-късно не пропусна да се изгаври с раздялата на съперницата й Алисия и Ники Михайлов. И то точно когато медиите гръмнаха, че тя и Валери са пред развод заради изневерите й. Вместо да си замълчи, знаейки много добре какво се случва в семейството й с Божинов, плеймейтката не издържа и публично подигра певицата за случилото се.

"Сбъркали сте, инициалите на тези, които се разделят са Н и А, не Н и В", за пореден път демонстрира самодоволство моделката. От тогава насам обаче - нищо. Дори и на осми март Николета не успя да се изфука с букет от мъжа си, тъй като изобщо не е получила такъв. Нещо, което се случва за пръв път.

Най-вероятно именно в този момент госпожа Божинова се е усетила, че този път нещата са сериозни и лъжите за идиличния й семеен живот са напразни, коментират форумци.