юни 23, 2024

Николета Лозанова разгневи феновете с облеклото на малката (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-razgnevi-fenovete-s-oblekloto-na-malkata-snimka/143753 Kliuki.net
Николета Лозанова разгневи феновете с облеклото на малката (Снимка)

Николета Лозанова прекалява сериозно с опитите си да превърне Никол в модна икона

Николета Лозанова за пореден път успя да предизвика оживени дебати в онлайн пространството. Плеймейтката е всеизвестна с манията си да бъде винаги в центъра на вниманието като за целта не се свени да използва и дъщеричката си Никол.

[caption id="attachment_71247" align="alignleft" width="296"]Николета Лозанова вбеси майките с облеклото на малката Николета Лозанова вбеси майките с облеклото на малката[/caption]

Публична тайна е, че Николета Лозанова се мъчи от сега да превърне малката в модна икона. Доста често обаче моделката прекалява с дрехите, в които облича детето си. Една от последните визии на малката Никол сериозно вбеси цял куп майки и те скочиха срещу Николета Лозанова. Причината? Прекалено ниската талия на дънките на Никол.

"Половината й гащи се виждат, как може такова нещо", гневят се загрижени родителки. Действително, на кадъра ясно се вижда, че дънките на Никол са смъкнати толкова надолу, че бельото й е на показ. "Което е супер тъпо, та тя е още малко дете. Защо майка й я облича като тийнейджърка?", недоумяват форумци.

Разбира се, напълно възможно е дънките на малката да са се смъкнали докато се е разхождала. Самият им модел изглежда достатъчно широк. Това обаче не успокои гневните майки, които за пореден път нападнаха Николета Лозанова, че е немарлива по отношение на дъщеря си. "Ами че целият кръст на Никол е излязъл навън, най-малкото може да настине така", втрещени са онлайн потребителките.

А вие как мислите? Прекалено смъкнати ли са дънките на дъщерята на Николета Лозанова?