април 24, 2024

Николета Лозанова разлюти феновете с рождения ден на малката

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-razlyuti-fenovete-s-rozhdeniya-den-na-malkata/143190 Kliuki.net
Николета Лозанова разлюти феновете с рождения ден на малката

Николета Лозанова използва личния празник на дъщеря си, за да си прави реклама

Николета Лозанова разгневи сериозно феновете си с празника, който организира за дъщеря си Никол за втория й рожден ден. Съвсем естествено, плеймейтката организира пищно парти с много украса, за да зарадва щерка си. Снимки от което веднага публикува в личния си профил в социалните мрежи.

[caption id="attachment_66348" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова си прави реклама с рождения ден на дъщеря си Николета Лозанова си прави реклама с рождения ден на дъщеря си[/caption]

Именно тези снимки не се харесаха особено на онлайн потребителите. Причината? На кадрите позира предимно Николета Лозанова с нейни приятели. А дори и на снимките, на които се вижда Никол, присъства задължително и майка й. Фотосите, на които Никол е само с нейните връстници, са пренебрежимо малко. Както всъщност и самите малки гости.

Вместо това Николета Лозанова е поканила доста от своите приятели на тържеството. Начело с дружката си Азис. Това никак не се хареса на онлайн потребителите. "Какво прави Азис на детско парти за рожден ден? Забавлява децата с песните си ли?", недоумяват форумци. И изтъкват очевидното - че на партито за рождения ден на Никол има повече приятели на Николета Лозанова, отколкото на малката рожденичка.

"Защо няма деца?", питат феновете. И си отговарят сами. "Явно Николета Лозанова за пореден път използва дъщеря си, за да си направи реклама колко добра майка е", възмущават се хората.