май 29, 2023

Николета Лозанова с царски подарък от Валери (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-s-carski-podarak-ot-valeri-snimki/144572 Kliuki.net
Николета Лозанова с царски подарък от Валери (Снимки)

Николета Лозанова не пропусна да се изфука с жеста на съпруга си

Николета Лозанова получи наистина кралски подарък от съпруга си Валери Божинов. Футболистът реши да зарадва съпругата си с чисто нов бял Мерцедес, модел 2014 година. Според запознати луксозният подарък е струвал на Божинов цели 200 бона. Които, при сравнително скромната му заплата в "Левски", не са сред най-разумната инвестиция, коментират онлайн потребителите.

[caption id="attachment_79616" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова се изфука с подаръка от Валери Божинов Николета Лозанова се изфука с подаръка от Валери Божинов[/caption]

Това обаче ни най-малко не смущава Николета Лозанова, която, както знаете, е свикнала да получава скъпи и луксозни подаръци от него. Плеймейтката побърза да се изфука с новата си придобивка, публикувайки снимка на возилото в профила си във Фейсбук. Очевидно Валери се е постарал изненадата му да бъде действително като извадена от филм, тъй като Мерцедесът е вързан със съответната огромна червена панделка.

Николета Лозанова веднага подкара новото си луксозно возило, при това с изключително доволен вид, видяха от Hotarena.net. Подаръкът обаче не беше приет с въодушевление от онлайн потребителите.

Много от тях с недоволство коментираха, че докато на запад подобни лъскави коли се карат от заслужили представители на обществото като адвокати, лекари, то в България е достатъчно единствено да спиш с подходящия човек.

Николета Лозанова Николета Лозанова Николета Лозанова