май 19, 2024

Николета Лозанова с пореден копи-пейст - топ 3 на кражбите й (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-s-poreden-kopi-peyst-top-3-na-krazhbite-y-snimki/146326 Kliuki.net
Николета Лозанова с пореден копи-пейст - топ 3 на кражбите й (Снимки)

Николета Лозанова продължава да копира нагло, а твърди, че е уникалнаНиколета Лозанова за пореден път изкопира визията си

Николета Лозанова с пореден копи-пейст. Напъващата да се доказва като уникална плеймейтка за нейно съжаление е доста далеч от новаторството във визията и фотосесиите си. Макар да твърди, че именно тя налага случващото се в модата сред младите момичета в България. Е да, ама не!

[caption id="attachment_91033" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова като Светлана Василева Николета Лозанова като Светлана Василева[/caption]

Въпреки безобразно високото си самочувствие, бъдещата бивша госпожа Божинова за пореден показа пълно безсилие по отношение на професионалните си снимки. И за пореден път окраде чужда визия. Претендирайки, че си е нейна собствена идея. Става въпрос за вида и от кадрите днес, с почти черното червило и драматичен грим, тип жена-вамп.

[caption id="attachment_91034" align="alignright" width="300"]И като Моника Валериева И като Моника Валериева[/caption]

С какъвто вид се появи преди няколко седмици плеймейтката Светлана Василева за своя рекламна фотосесия. Прическата на Николета Лозанова тип охлювчета също се оказа най-нагло окрадена. И то не от друга, а от шармантната Риана, която, за разлика от родната моделка, действително има усет за новаторство и налага свой собствен стил в шоубизнеса.

С това творческото безсилие на Николета и екипът й не се изчерпва. Само преди няколко седмици плеймейтката изкопира визията не на кого да е, а на Моника Валериева - бившата любовница на съпруга й Валери Божинов, която стоеше в основата на раздялата им миналата година.

[caption id="attachment_91035" align="alignleft" width="300"]И като Ким Кардашиян И като Ким Кардашиян[/caption]

Златистото комплектче от рекламната фотосесия на бебешки колички е едно към едно с вида на Валериева от клипа на Яница "Всичко чуждо пожелаваш", забелязаха бдителни читатели. "Поне да беше сменила цвета, да не е толкова очеизвадно", смеят се форумци.

И въпреки критиките да прояви поне малко оригиналност, Николета Лозанова не спира да краде чуждите идеи. Като например прическата и визията на Ким Кардашиян от прословутата й "гола" фотосесия.

С това списъкът на звездите, от които се "вдъхновяват" плеймейтката й екипът й не се изчерпва. В списъка попадат още Галена, Бориса Тютюнджиева, Лейди Гага, Моника Белучи и дори вечната й врагиня Алисия...

[caption id="attachment_91036" align="alignright" width="300"]И като Риана И като Риана[/caption]