април 27, 2024

Николета Лозанова с провокативен поздрав за Великден!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-s-provokativen-pozdrav-za-velikden/143386 Kliuki.net
Николета Лозанова с провокативен поздрав за Великден!

Николета Лозанова не пропусна да поздрави за Великден, но не мина без провокация

Николета Лозанова не пропусна да поздрави за Великден, забеляза Kliuki.net!

Явно не съобрази духа на този празник и си вирна краката на масата, с което не показа особено уважение към светлия ден, възмутени са потребители.

[caption id="attachment_68084" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова с провокативен поздрав за Великден Николета Лозанова с провокативен поздрав за Великден[/caption]

„За пореден път се излага, може ли да се държиш по този начин, няма срам дори и навръх Христовото Възкресение!”, гласят реакциите в мрежата.

Николета Лозанова отправи много мило послание, в което обаче отново има заядлив момент, категорични са вечните й критици. „Малцина умеят да се насладят на живота и да го изконсумират с позитивизъм! Бъдете едни от тях! Весели празници и благоденствие ви желая!”, сподели плейметката.

Тя позира сама на снимката и демонстрира палаво поведение, което съвсем не е в синхрон с датата. От друга страна, верните й фенове побързаха да я адмирират за красотата и думите, с които тя ги накара да се усмихнат.

Ясно е, че каквото и да прави, Николета Лозанова все ще се приема в двете крайности – от осанна до разпни я. И независимо от това, тя си остава една от най-известните родни моделки и не спира да интригува публиката.

Дали сега тази провокация, няма да й донесе нови недоброжелатели, които да я оплюват във виртуала... Но дори да е така, тя едва ли ще се впечатли от подобни коментари.

Вижте сами какъв провокативен поздрав със снимка отправи за Великден Николета Лозанова!