март 29, 2024

Николета Лозанова с разбита уста? Скарали се с Валери Божинов! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-s-razbita-usta-skarali-se-s-valeri-bozhinov-foto/142167 Kliuki.net
Николета Лозанова с разбита уста? Скарали се с Валери Божинов! (ФОТО)

Близки до Николета разкриха, че малко след като се върнали от Малдивите, с Валери имали сериозно скарване

[caption id="attachment_58726" align="alignleft" width="300"]Николета Николета и Валери имали сериозно скарване[/caption]

Николета Лозанова с разбита уста! Този слух гръмна във форумите, след като плеймейтката публикува снимка в социалната мрежа, на която от едната страна на лицето е подута, видя Kliuki.net. Феновете веднага заподозряха, че някой е посегнал на моделката, тъй като подутото място е като от плесница.

Снимката е от фотосесия и е черно-бяла, което не позволява да се види дали има синини. Подутината е отдясно (нейно) около устата и нагоре до скулата. Макар че Лозанова се е снимала леко в профил, издутото място се забелязва с просто око.

В началото помислихме, че може да е нескопосан фотошоп, но при по-задълбочен поглед се вижда, че цялата й дясна страна е подута. Възможно е плеймейтката да страда от зъбобол или да има друг проблем, който е причинил подуването.

Близки до Николета обаче разкриха, че малко след като се върнали от Малдивите, двамата с Валери имали сериозно скарване. След празниците и като утихнала еуфорията, плеймейтката отново захапала Божинов за старите проблеми. Оттогава двамата не са пускали снимки в мрежата.

Възможно е футболистът да си е изтървал нервите и да е зашил някоя плесница на съпругата си, а крехкото й лице веднага да е посиняло. Все пак близки до Божинов не го определят като агресивен тип, но всичко е възможно…