май 22, 2024

Николета Лозанова с условие към Валери за сдобряването им

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-s-uslovie-kam-valeri-za-sdobryavaneto-im/142665 Kliuki.net
Николета Лозанова с условие към Валери за сдобряването им

Николета Лозанова е поставила условие на Валери, за да му прости изневерите

Николета Лозанова отново се събра със съпруга си Валери Божинов. На пръв поглед изглежда, че плеймейтката е преглътнала изневерите на благоверния си и му е простила забежките с Моника Валериева и флиртовете с цял куп други момичета из нета. Истината обаче е доста по-различна.

[caption id="attachment_62223" align="alignright" width="160"]Николета Лозанова е забранила Фейсбука на Валери Николета Лозанова е забранила Фейсбука на Валери[/caption]

Запознати издават, че Николета Лозанова е прибрала отново неверния си съпруг, но при едно определено условие. А то е Валери да забрави, че има Фейсбук. Николета Лозанова не можела да преглътне факта, че цял куп знайни и незнайни девойки се лепят на футболиста чрез профила му. А и той самият трудно им устоявал, особено на по-красивите. Затова госпожа Божинова отсякла, че единственият вариант двамата да запазят семейството си е Валери да престане да използва профила си в социалната мрежа.

Условие, което футболистът изглежда е приел, съдейки по активността му във Фейсбук. Или по-скоро по липсата на такава. Последната публикация на футболиста е от 9 декември миналата година. Оттогава ни звук, ни стон от него. Малко след това следва и първото обяснение в любов на Николета Лозанова към него, която очевидно признава, че двамата са се събрали.

Божинов не е отговорил и на нито едно от стотиците пожелания, които получи за рождения си ден преди два дена. "Повече от ясно е, Николета Лозанова му е забранила да влиза във Фейса, ако иска да е с нея. И той се е съгласил", смеят се форумци.