март 29, 2024

Николета Лозанова сама пуснала слуха, че е бременна?

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-sama-pusnala-sluha-che-e-bremenna/143356 Kliuki.net
Николета Лозанова сама пуснала слуха, че е бременна?

Николета Лозанова сама си наела папараците, които да я снимат пред гинекологичната клиника

Николета Лозанова май сама си пуска слуховете, че е бременна. След като в последните дни светското пространство беше взривено от появилата се информация, че госпожа Божинова очаква второто си дете, онлайн потребителите взеха да се съмняват, че това е истина.

[caption id="attachment_67818" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова сама пуснала слуха, че е бременна? Николета Лозанова сама пуснала слуха, че е бременна?[/caption]

Този път обаче форумци смятат, че зад слуха стои не друг, а самата Николета Лозанова. Чиято цел е отново да дразни Алисия, особено сега, след като стана ясно, че певицата изобщо не се е разделяла с Ники Михайлов и двамата са по-щастливи от всякога. Това никак не се нрави на плеймейтката, която буквално била извън себе си от яд, издават хора от обкръжението й.

Затова Николета Лозанова решила да пусне слуха за втора бременност, за да дразни съперницата си. Както знаете, новината, че Николета Лозанова е бременна, тръгна след като се появи уж папарашко фото на моделката пред столична частна клиника за акушерство и гинекология. Действително кадърът е заснет отдалеч и изглежда сякаш плеймейтката, която е заедно с Азис, си няма и идея, че я снимат.

Според феновете обаче това е просто театър и Николета Лозанова сама си е наела папарците да я снимат, за да предизвика сензация. "Ако това наистина е папарашко фото, някой да ме удари по главата!", смеят се форумци.