май 31, 2023

Николета Лозанова със странно петно на лицето (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-sas-stranno-petno-na-liceto-snimka/144786 Kliuki.net
Николета Лозанова със странно петно на лицето (Снимка)

Николета Лозанова за пореден път изумява феновете с необичайни петна по кожата си

Николета Лозанова отново стресна всички със странно петно на лицето си. На една от последните снимки, които плеймейтката качи в страницата си във Фейсбук, над дясната й вежда се забелязва необичайна по-светла ивица кожа. Която изуми феновете и те започнаха да гадаят от какво може да се е появило петното по кожата на любимката им.

[caption id="attachment_80997" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова има странно петно над дясната вежда Николета Лозанова има странно петно над дясната вежда[/caption]

Първата и най-логична възможност е Николета Лозанова просто да не се е гримирала като хората. И бялото петно да е в резултат на пропуснато местенце от фон дьо тена и пудрата. Други обаче коментират, че прекаляването със солариума, към който съпругата на Валери Божинов е пристрастена, е започнало да си казва думата.

Специалисти издават, че прекаленото излагане на кожата на ултравиолетови лъчи понякога дава точно обратния ефект. И вместо потъмняване, на места кожата започва да избледнява до бяло. И ако не се лекуват, петната си остават и не се влияят нито от слънце, нито от солариум.

Най-яростните защитници на Николета Лозанова обаче упорито подкрепят любимката си, твърдейки, че петното над веждата й е просто игра на светлината. Тъй като на следващата снимка, на която Николета Лозанова е навела глава надолу, не се забелязва.