април 25, 2024

Николета Лозанова се фука с часовник 16 бона

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-fuka-s-chasovnik-16-bona/143291 Kliuki.net
Николета Лозанова се фука с часовник 16 бона

Николета Лозанова засенчи Мария и Алисия, фука се с часовник за 16 бона

Кой каза, че Николета Лозанова е пред фалит? Плеймейтката затвори устите на всички, които твърдяха, че е закъсала, като се изфука с часовник за 16 бона. На последната си снимка с Азис, моделката не пропусна да щракне малкото бижу на ръката си, което според запознати е оригинал на „Картие“ и струва 16 000 лева.

Къде Николета и Азис са решили да летят тази седмица, след като в миналото предаване на семейното си шоу, моделката показа ваканцията си в стил „Две момчета и едно момиче“, засега не е ясно. Факт е обаче, че докато се фукаха пред ВИП-терминала на летището за поредното селфи, Ни Ло не пропусна да се щракне и с луксозната си придобивка.

[caption id="attachment_67299" align="aligncenter" width="300"]Николета се фука с часовник за 16 бона Николета се фука с часовник за 16 бона[/caption]

Марковият аксесоар буквално удари в земята тези на Алисия и Мария, които не жалят средства за подобни придобивки. Но дори фолк дивата, за която „Шанел“ е едва ли не религия, не може да се похвали с подобни безумно скъпи аксесоари.

[caption id="attachment_67300" align="aligncenter" width="263"]Певицата засенчи дори Мария и Алисия Певицата засенчи дори Мария и Алисия[/caption]

„Личи си, че Валери не жали средства за жена си, за да й подари такъв скъп часовник“, „Николета пак надмина Алисия и Мария, дори Марчето не се фука с подобни луксозни придобивки“, коментират из мрежата.