април 19, 2024

Николета Лозанова се кефи: Благой и Христина са разделени

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-kefi-blagoy-i-hristina-sa-razdeleni/144340 Kliuki.net
Николета Лозанова се кефи: Благой и Христина са разделени

Николета Лозанова иззлобя срещу раздялата на най-добрата приятелка на Алисия и футболиста

Николета Лозанова за пореден път доказа, че нещастието на другите известни и красиви жени я радва. Плеймейтката иззлобя жестоко в профила си във Фейсбук, а феновете са убедени, че става въпрос именно за краха на връзката между Благой Георгиев и Христина Витанова. Която, изобщо неслучайно, е сред на-близките приятелки на Алисия.

[caption id="attachment_78169" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова пак злорадства Николета Лозанова пак злорадства[/caption]

А повод за злорадството й стана поредния слух в медийното пространство, че тя и Валери са разделени. Вместо просто да опровергае информацията обаче Николета Лозанова реши да натърти на скорошната раздяла на Благо и Христина. "Сбъркали сте двойката. Други са разделени", самодоволно написа плеймейтката, придружено от усмивчици.

И макар да не споменава имена, потребителите са категорични, че говори именно за Джийзъса, с когото купонясва по морето, и гимнастичката. Която не успя да преглътне поредната му изневяра. Вместо да бъде солидарна с мъката на Христина обаче, е повече от очевидно, че Николета Лозанова се кефи от случващото се. И то не за друго, а защото Витанова е близка с Алисия, убедени са феновете.

И уязвявайки нея, уязвява индиректно и певицата, смятат форумци. Припомняме ви, че когато Благой изостави бременната в осмия месец Христина, за да бъде с Лияна, госпожа Божинова незабавно й стана първа приятелка. Докато Алисия за пореден път утешаваше предадената Хриси.