март 23, 2023

Николета Лозанова се надува пред фенка: Не си достойна да ми пишеш

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-naduva-pred-fenka-ne-si-dostoyna-da-mi-pishesh/142244 Kliuki.net
Николета Лозанова се надува пред фенка: Не си достойна да ми пишеш

Плеймейтката тотално се забрави, обижда наред хората, които се осмеляват да не се възхищават от нея

Колкото и да се опитват феновете на Николета Лозанова да я изкарат мила, сладка и добродушна, плеймейтката праща всичките им усилия на вятъра. Самата Николета разбива на пух и прах едва ли не ангелския образ, който се мъчи да си изгради. Поведението на моделката в социалните мрежи показва нещо съвсем различно, втрещени са форумци.

[caption id="attachment_59315" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова унижава хората Николета Лозанова унижава хората[/caption]

Оказа се, че госпожа Божинова е мила единствено с онези потребители, които не спират да я хвалят колко е красива. Останалите, които си позволяват да намекнат за пластичните операции на звездата, биват грубо унижавани. "Радвай се, че изобщо ти позволявам да ми пишеш. Не си достойна за профила ми", иззлобя Лозанова към едно момиче.

nikoleta komentarПричина за гнева й се оказа именно коментара на въпросната девойка за корекциите по лицето на плеймейтката."Аз виждам само твоята история", написа момичето към колаж, с който Николета се подиграва на жените, които са били грозни и са се разхубавили след пластични операции. Поведението й, съвсем естествено, беше осъдено от онлайн потребителите.

"За каква се мислиш, че да пишеш така на хората?", "Коя си ти, че да определяш кой е по-недостоен от теб?", са само част от възмутените коментари. Единствено феновете на Лозанова се опитаха да я защитят и то по нейния метод - като се нахвърлят с грозни обиди към останалите.