декември 03, 2023

Николета Лозанова се оля: Алисия да чисти след мен

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-olya-alisiya-da-chisti-sled-men/143993 Kliuki.net
Николета Лозанова се оля: Алисия да чисти след мен

Николета Лозанова мина всякакви граници в злобата си към певицата

Николета Лозанова не може да диша Алисия, това е повече от ясно на всички, поне малко запознати със светския живот у нас. Плеймейтката отмъкна мъжа на съперницата си, но вместо да си трае заради постъпката си, тя се чуди всячески как точно да се заяде с изпълнителката. Последната й провокация обаче минава всякакви граници, втрещени са феновете.

[caption id="attachment_73377" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова този път прекали Николета Лозанова този път прекали[/caption]

В личния си профил в Инстаграм Николета Лозанова публикува снимка на камериерка, с коментар, че камериерките винаги минават да чистят след нея. Това обаче далеч не е всичко. Към кадъра заваляха цял куп многозначителни коментари, че мястото на камериерката е на село, да чисти с парцала. На което Николета Лозанова отвръща "За ден-два, после в командировка да поизцапат и пак да има нужда от нея".

А подигравките очевидно са насочени срещу Алисия, която преди няколко дена публикува снимка, че й е много готино на село. Явно това е провокирало Николета Лозанова и тя е решила за пореден път да се заяде със съперницата си. Този път обаче минава всякакви граници, възмутени са онлайн потребителите.

"Това вече си е чиста злоба. Не я преживя тази Алисия и това е", дивят се форумци.