май 18, 2024

Николета Лозанова се омъжва до месеци?

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-omazhva-do-meseci/146369 Kliuki.net
Николета Лозанова се омъжва до месеци?

Николета Лозанова забрави Валери, планира нова сватбаНиколета Лозанова като нищо да мине под венчило отново в най-скоро време

Николета Лозанова е на път да се омъжи за втори път. Поне дова вещаят традициите. Вчера плеймейтката беше специален гост на сватбата на своя много близка приятелка. На която малката Никол е била шаферка.

[caption id="attachment_91229" align="alignleft" width="300"]Никол беше шаферка Никол беше шаферка[/caption]

Естествено, Николета е присъствала на събитието без съпруга си Валери Божинов, с когото са в процес на развод. Изглежда поради тази причина моделката се е наредила заедно с останалите необвързани жени на сватбата, за да се помъчи да хване букета на булката. И е успяла, научиха от Hotarena.net.

А както всички добре знаят, според поверието тази, която хване букета на булката, е следващата, която ще вдигне сватба. По-суеверните видяха в това знамение, че пишман водещата ще стана булка за втори път в най-скоро време.

"Такава е поличбата, до няколко месеца да се омъжиш, ако уловиш букета на булката", коментират онлайн потребителите. Дали суеверието ще се изпълни и за Николета Лозанова, предстои да разберем.

Напълно възможно е обаче втората сватба да я подмине. Предвид факта, че тя все още се води омъжена за Валери Божинов. И за да се омъжи за втори път, трябва първо да се разведе с него.

Да не говорим, че и от чисто суеверие, тя няма никакво право да се реди за букета на булката, при положение, че не е свободна жена. Поне не все още. Явно обаче това не я възпира вече да го раздава ергенската, смеят се форумци. А и нищо чудно някой от спряганите за нейни любовници да вземе да се излъже и да направи госпожа за втори път. Малко вероятно, но знае ли човек.

Николета Лозанова nikoleta nikoleta1