март 29, 2024

Николета Лозанова се опитва да отмъкне жилището на Валери-младши?

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-se-opitva-da-otmakne-zhilishteto-na-valeri-mladshi/143327 Kliuki.net
Николета Лозанова се опитва да отмъкне жилището на Валери-младши?

Николета Лозанова се цели в апартамента на Валерко, затова се опитва да атакува всячески него и майка му

Николета Лозанова изобщо не воюва с Алисия от ревност по Ники Михайлов. Макар до момента да се смяташе, че госпожа Божинова не може да понесе мисълта, че бившият й има връзка с най-гоямата й съперница, истината е малко по-различна.

[caption id="attachment_67593" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова се е прицелила в апартамента на Валери-младши Николета Лозанова се е прицелила в апартамента на Валери-младши[/caption]

Според запознати целта на Николета Лозанова не е да съсипер връзката на певицата и вратаря. А нещо много по-грозно. Плеймейтката се опитва да се докопа до апартамента на Валери-младши, който е купен от баща му. Заради това са и неспирните атаки доскоро по адрес само на майката на Валерко - Алисия, а вече и по самия малчуган.

Николета Лозанова"Истината е, че Николета отдавна иска да вземе дома на Валери-младши", коментират и онлайн потребителите. И припомнят случай от преди няколко години, когато в интервю за Мартин Карбовски самият Валери Божинов заяви, че ще поиска от майката на сина си да му плаща наем! За да живеят тя и детето му необезпокоявани в апартамента.

Слава Богу, до подобна грозна картинка не се стигна. Явно обаче това никак не се харесва на Николета Лозанова, която твърдо е решила да отмъкне дома на детето. Като за целта е готова да използва всякакви средства, включително и медийни атаки срещу невръстното хлапе и майка му, кментират форумци.