май 18, 2024

Николета Лозанова шпионира Валери (Ето защо)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-shpionira-valeri-eto-zashto/146457 Kliuki.net
Николета Лозанова шпионира Валери (Ето защо)

Николета Лозанова уж се съгласи на развод с Валери, а продължава да му върти номера

Николета по следите на Валери, души, шпионира. Съвсем като в криминален екшън. То и нейното си е екшън, само че много евтин.

Дали не прави всичко това, защото все още е влюбена в съпруга си и иска да спаси брака си? Едва ли, за това тя си има съвсем други, далеч по-въздействащи и ефикасни изпитани методи и средства.

[caption id="attachment_91669" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова пусна шпиони по следите на Валери Николета Лозанова пусна шпиони по следите на Валери[/caption]

По-скоро подбудите й са други. Доста прозрачни са и бързо ги разшифроваме. И самото й поведение след скандалите между нея и Валери, изявленията й, претенциите й при евентуален развод, са доказателство за истинските й подбуди и намерения.

Меркантилната плейметка иска да се подсигури финансово след развод с Валери и то с цената на всичко. С желанието си да го съсипе и ошушка, тя не подбира методи и средства. Едно от тези й средства е лов на любовниците на доскорошния й любим като доказателство за неговата вина за съсипания им брак, целта - да го одере финансово. Истински, измислени, виртуални, няма значение, екшънът е пълен, за нея важна е целта, не средствата

Типично за претендиращата за баснословни суми след развод моделка. Освен двата милиона евро, повтаряме евро, не лева, тя претендира за голяма издръжка за детето им, за луксозния апартамент, а на финала може да се окаже и за още нещо.

И смята, че ще успее да съсипе Валери като излови любовниците му, научиха от hotarena.net. И затова в публичното пространство непрекъснато излизат разни креватни истории за ритнитопковеца. А понякога те са и доста пикантни. За обект на горещите му чувстава са спрягяни не една или две сексапилни мадами като Моника Валериева, Светлана Василева, продължаваме с Вероника Стефанова, дори в играта бе включена и почитателка на плейметката – Криси, още ученичка. Явно Николета е на принципа все нещо ще хване ред в некоректните й намерения.

Не сме сигурни обаче дали събраните „доказателства” от папараците й от едноименното предаване, изявяващи се в ролята на детективи, по-достоверно - копои, ще са валидни в съда.

А и не се знае доколко те са успели да изловят Валери в каквато и да е изневяра, предвид факта, че по-рано днес стана ясно, че малко изненадващо, но плеймейтката се е съгласила на развода. И той вече е в ход.