октомври 06, 2022

Николета Лозанова си изкриви крака с фотошоп (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-si-izkrivi-kraka-s-fotoshop-snimka/142917 Kliuki.net
Николета Лозанова си изкриви крака с фотошоп (Снимка)

Николета Лозанова се опитва да си направи дълги крака, вместо това заприлича на извънземно, смеят се феновете

Николета Лозанова отново сгафи сериозно с фотошопа. На госпожа Божинова не й е за пръв път да стане за смях с нескопосаните си опити да се направи перфектна на снимките си. Както знаете, Николета Лозанова е доста нисичка, И поради тази причина няма как да се похвали с дълги крака. Което е и голямата й болка от години. Точно заради това плеймейтката винаги се мъчи да си удължи краката на снимките, за да изглеждат зашеметяващо дълги.

[caption id="attachment_64141" align="alignright" width="182"]Какво става с крака на Николета Лозанова? Какво става с крака на Николета Лозанова?[/caption]

Само дето Николета Лозанова така и не се научи да борави с обработващите програми. И последната й снимка го доказва. На кадъра моделката се е подпряла небрежно на бюро, обута в къси панталонки. Именно голите й крака събудиха подигравките на потребителите. Единият от тях е доста неестествено извит в коляното. И то навън. "Направила си е крак като на извънземно", смеят се феновете.

Самата Николета Лозанова пък не се трогва изобщо от подигравките по неин адрес и продължава упорито да се изживява като най-красивата българка. Припомняме ви, че този неин гаф с фотошопа далеч не е първият й. Преди време Николета Лозанова си заличи едната ноздра, а на някои снимки силиконът й редовно изглежда странно. Или пък изобщо го няма.