май 12, 2024

Николета Лозанова скара плеймейтки

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-skara-pleymeytki/146381 Kliuki.net
Николета Лозанова скара плеймейтки

Николета Лозанова успя да скара две плеймейтки

Племейтки имат амбиции да са като Николета Лозанова, да й подражават. Малко изненадващо след последните грандиозни скандали по неин адрес. Или по скоро заради тях, защото носят популярност, макар и скандална. И плейметките вече са във война за нейното място.

[caption id="attachment_91290" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова скара плеймейтки Николета Лозанова скара плеймейтки[/caption]

Двете амбициозни красавици Виктория Ананиева, настояща мис Плеймет и Екатерина Дойнова, претенденка за същата титла, са на нож в амбициите да се доказват, коя е по-по-най. Всяка една с цената на всичко иска да се превърне в новата Николета Лозанова. Първо го заявява едната, после, за да не остане по-назад и другата.

Екатерина смята себе си за по-достойна за „нова” Николета, защото много я харесва. Била е репортерка известно време и вече храни сериозни надежди за телевизионна кариера, но надали само големи амбиции са достатъчни. Засега демонстрира само красиво тяло и голи форми. А дали и амбициите й не са голи?

За да елиминира конкуренцията, не пропуска да клъвне Ананиева с твърденията си, че я копира. Е, тук съзираме и известна доза завист към спечелилата титлата „Мис Плеймет” .

И новата плейметка Виктория Ананиева не остава по-назад. И тя живее с мечти и надежди, вярва че спечелената титла ще й донесе нещо хубаво. Но засега й носи само скандали. Определя себе си като скромна и срамежлива. Студентката Виктория твърди че всичко в момента за нея е ново, интересът на телевизии, медиите като цяло. И стигаме до мечтите й, защо ли не се изненадваме, мечтае за телевизионна кариера, мечта на всяка по-засукана мадама, особено стигнала такъв „връх”. Под слънцето нищо ново.

Със самочуствие е на красива и естествена жена, научиха от hotarena.net. Е, има малки корекции на гърдите, но това не се брои. Иска да се развива като модел, но ...извън България. И това вече сме го чували.