април 26, 2024

Николета Лозанова смени фамилията на малката!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-smeni-familiyata-na-malkata/146392 Kliuki.net
Николета Лозанова смени фамилията на малката!

Николета Лозанова е готова да използва и дъщеря си във войната си срещу ВалериНиколета Лозанова държи Никол вече да се представя като Никол Лозанова, не Божинова

Николета Лозанова използва всички средства, за да накара бъдещия си бивш съпруг Валери Божинов да се чувства зле. И да му покаже, че той не е никакъв фактор в живота й. И ако до момента действията й се изразяваха предимно в качване на снимки и многозначителни статуси, целящи да унижат футболиста и да му покажат какво е загубил, то вече плеймейтката намеси и дъщеря им Никол. И то по не особено красив начин, коментират онлайн потребителите.

[caption id="attachment_91331" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова е готова на всичко, за да унижи Валери Николета Лозанова е готова на всичко, за да унижи Валери[/caption]

Близки до плеймейтката разкриха, че напоследък тя умишлено говорела за малката като за Никол Лозанова, научиха от hotarena.net. А не Никол Божинова, както би трябвало да е записана след раждането й. Госпожа Божинова толкова упорито отказвала да използва фамилията на мъжа си за дъщеря им, че дори някои от познатите й също започнали да наричат Никол Лозанова.

nikol lozanovaКато целта е Валери да бъде унижен и смазан. А какъв по-добър начин да унижиш един баща от това да премахнеш, поне на думи, фамилията му от тази на детето му, възмутени са форумци.

"То е повече от ясно, някой използва детето си в измислената си война. Гнусна история", са отзивите на феновете. Които са категорични, че ако идеята за смяната на фамилията не е дошла лично от Николета, тя досега да е направила забележка на хората, които, случайно или не, също започнаха да наричат дъщеря й с нейната фамилия.