април 19, 2024

Николета Лозанова стресна с белези по лицето (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-stresna-s-belezi-po-liceto-snimka/143818 Kliuki.net
Николета Лозанова стресна с белези по лицето (Снимка)

Николета Лозанова ужаси всички, феновете убедени, че лицето й се разпада заради многото корекции

Николета Лозанова този път успя да изплаши дори и най-верните си почитатели. Плеймейтката пусна в профила си във Фейсбук своя снимка, на която лицето й изглежда меко казано стряскащо. По лявата буза на госпожа Божинова се забелязват странни линии, доста по-светли от лицето й.

[caption id="attachment_71867" align="alignleft" width="289"]Миколета Лозанова стресна със странни петна по лицето Миколета Лозанова стресна със странни петна по лицето[/caption]

И докато почитателите на моделката се притесниха за любимката си, то зложелателите й побързаха да изтъкнат, че очакваното се е случило. А именно - лицето на Николета Лозанова е започнало да се разкапва от многото корекции по него. "Време беше. То не може постоянно да си под ножа и да очакваш, че няма да има последствия", смеят се онлайн потребителите. Някои от тях стигат дори още по-далеч в сравненията, твърдейки, че Николета Лозанова все повече заприличва на Майкъл Джексън в лицето.

И по-конкретно, все повече е взела да окапва заради прекалено многото операции. Естествено, защитниците на звездата побързаха да подкрепят любимката си, твърдейки, че странните ивици, които се виждат по лявата й буза са просто отблясъци от светлината.

А вие как мислите? От какво са тези петна по лицето на Николета Лозанова? Отблясък, кофти фотошоп или нещо по-сериозно?