септември 27, 2023

Николета Лозанова унижи Алисия, сама стана за смях (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-unizhi-alisiya-sama-stana-za-smyah-snimka/146324 Kliuki.net
Николета Лозанова унижи Алисия, сама стана за смях (Снимка)

Николета Лозанова отново подхвана любимата си тема - Алисия

Николета Лозанова вече започна да дразни и най-верните си фенове със злобата си

Николета Лозанова за пореден път подхвана вечната си врагиня - Алисия. Покрай развода си с Валери Божинов плеймейтката отново си търси поводи да унижава и да се заяжда с певицата, още повече след като стана ясно, че тя е в повече от добри отношения с футболиста.

[caption id="attachment_91026" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова обича да се подиграва на другите Николета Лозанова обича да се подиграва на другите[/caption]

Нещо, което със сигурност не се нрави на моделката, свикнала цялото внимание да е само за нея. Затова Ни Ло-то си търси повод как да се заяде с певицата, мъчейки се да й покаже, че е над нея. Поредният й пост в социалните мрежи не прави изключение. Бъдещата бивша футболна съпруга публикува кадър от последната си фотосесия, към който многозначително написа, че е жена-вамп.

За разлика от някои други, които са просто кръвожадни вампири по природа. И макар да не спомена имена, за онлайн потребителите е повече от ясно кого визира - Алисия. Която й е трън в очите от години. Първо, защото има дете от Валери и второ, защото имаше връзка с Ники Михайлов. Според слуховете Николета Лозанова е толкова обсебена от омразата си към певицата, че дори плаща, за да се публикуват поръчкови статии за нея. Естествено, целящи да я унижават.

Нападката на Лозанова за вампира обаче не предизвика желаната от нея реакция. Очевидно дори и на най-верните й фенове им писна от злобата, която моделката нон стоп излива в профилите си и не й го спестиха.

"Ти си тази, която е кръвожаден вампир по природа!", категорични са форумци. Очевидно дори и на тях им идва в повече постоянната мания на Николета Лозанова да унижава и да се подиграва на другите.