април 25, 2024

Николета Лозанова в Испания, фенове я бъзикат: Какъв е тоя компот!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-v-ispaniya-fenove-ya-bazikat-kakav-e-toya-kompot/143523 Kliuki.net
Николета Лозанова в Испания, фенове я бъзикат: Какъв е тоя компот!

Николета  Лозанова се фука със снимки от Испания, фенове я скъсаха от бъзици

Николета Лозанова за пореден път се изфука с фото от пътешествието до Испания. Докато Венета Райкова е в Париж и се радва на рождения си ден, плеймейтката реши да покаже, пък какво си е взела от Испания за спомен – сангрия.

Плеймейтката сподели снимки на любимото си питие, а феновете й не пропуснаха да я избъзикат. „Николета, какъв е тоя компот?“, питат те майтапейки се с плеймейтката.

Тв водещата реагира с чувство за хумор на шегата, но навиците на звездите да снимат непрекъснато какво си слагат на масата, започна да става малко дразнещ.

[caption id="attachment_69368" align="alignleft" width="300"]Николета пак стана за смях Николета пак стана за смях[/caption]

„Същински Байганьовци са, все едно такова нещо досега не са видели“, коментират потребители в мрежата.

Венета Райкова редовно отнася критики заради навика си да снима всяка маса, на която седне, а Николета Лозанова не остана по-назад от нея. Дори по време на пътуването си из Белгия и Барселона водещата на „Поверително“ не спря да снима магазините за храна и дрехи. Ni Lo 2

„Вместо да покаже някоя забележителност, някой паметник на културата, тя снима храни и напитки“, „Айде и Николета да не остане по-назад от Венета–софрата е на първо място“, майтапят я из форумите.