юни 16, 2024

Николета Лозанова във Facebook: Не ме обичайте, животните ми стигат!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-vav-facebook-ne-me-obichayte-zhivotnite-mi-stigat/143614 Kliuki.net
Николета Лозанова във Facebook: Не ме обичайте, животните ми стигат!

Николета Лозанова изуми във Facebook, но този път не го направи с провокация или прелести

Николета Лозанова кисне нон-стоп във Facebook, а провокациите й към потребителите не секват.

Kliuki.net обаче забеляза, че няма пост, в който моделката да не изтъква себе си на преден план. И този път не пропусна, въпреки че снимката, която сподели, беше особено мила и сладка.

[caption id="attachment_70200" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова във Facebook: Всяко животинче ме обича![/caption]

Нейните фенове веднага се очароваха и започнаха да я хвалят. „На мен животните ми стигат, не е важно дали ме харесват всички хора!”, отбеляза гордо Николета Лозанова във Facebook.

В крайна сметка, тя е напълно права. Понякога създанията, които нямат интелект, са много по-добри от човеците, клатят мъдро глава някои от последователите на плейметката.

Катеричката не се е стреснала от красавицата, а дори хапва от нейната ръка. Явно я е надушила, че е с голямо сърце, ахнаха обожателите й.

Николета Лозанова отново е в чужбина, предполага се, че този път се е отбила в Лондон, но тя засега мълчи по въпроса. Последният цирк около нея беше миналата седмица, когато уж се скараха с Азис.

После моделката обяви, че евтиният пиар е за евтини звезди. Но тяхното така или иначе се оказа много шум за нищо, та сега не знаем какво да си мислим след тези нейни думи...

Верните почитатели могат да бъдат спокойни – Азис и Николета си остават дружки и заговорници, а нека злобата се лее около тях.

Вижте какво сподели във Facebook Николета Лозанова!