юни 25, 2024

Николета Лозанова във възторг от гола на Божинов

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-vav-vaztorg-ot-gola-na-bozhinov/143685 Kliuki.net
Николета Лозанова във възторг от гола на Божинов

Николета Лозанова изпадна във възторг от гола на Валери Божинов

Николета Лозанова е истинска футболна съпруга, тя изпадна във възторг от гола на Валери Божинов!

Дали се дължи на късмет или играчът най-после е влязъл във форма, не се знае, но той се записа в мача Литекс – Левски, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_70731" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова във възторг от гола на Божинов[/caption]

Това накара Николета буквално да полудее от радост. Тя на момента сподели настроението си в мрежата, а феновете тръгнаха да й припяват и да издигат в култ Божинов. „Е, кой друг!”, „Браво на него!”, заваляха коментари от сорта, придружени със сърчица.

Фейсбук потребителите, които са верни почитатели на Николета Лозанова, нямаше как да не я подкрепят в този момент. Не е тайна, че Валери е тотално извън класациите на добрите на терена, което пък му носи доста подигравки от запалянковци.

Сега той е решен да докаже, че си е отново старият Валери Божинов. Николета Лозанова пък не пропуска да му почеше егото и да го изтъкне в нета. Тя силно се надява половинката й да си върне онази слава, когато се срещнаха двамата.

Тогава той беше на върха, а Николета – прясна плейметка. После какво се случи, не е известно, но Валери се провали в кариерата си.

Но този гол днес ощастливи напълно Николета Лозанова!