април 18, 2024

Николета Лозанова влачи Валери със себе си и при фризьора

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-vlachi-valeri-sas-sebe-si-i-pri-frizyora/144224 Kliuki.net
Николета Лозанова влачи Валери със себе си и при фризьора

Николета Лозанова не спира да демонстрира, че Валери е мъж под чехъл

Николета Лозанова упорито се опитва да смачка мъжкото достойнство на съпруга си Валери Божинов. И успява. Плеймейтката не спира с демонстрациите, че командва мъжа си като най-явната беше забраната й той да има личен Фейсбук профил. Нищо, че самата тя си има няколко, в които не спира да качва провокативни фотоси.

[caption id="attachment_77397" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова води Валери със себе си на фризьор Николета Лозанова води Валери със себе си на фризьор[/caption]

Последната изцепка на Николета Лозанова обаче мина всякакви граници, видяхме от Kliuki.net. Моделката замъкна Валери със себе си във... фризьорския салон. Където футболистът чинно изчака да й бъде направена косата. Дейност, която отнема около час и половина, два, в най-добрия случай, коментират запознати.

Очевидци издават, че през цялото време, докато Николета Лозанова стояла на стола на фризьора, Валери стоял кротичко отстрани и я чакал да приключи. "Ужас просто, като някакво кученце е! Където му каже тя, там стои", коментират ужасените фенове. Самата Николета Лозанова пък не само, че не намира за неуместно да води Валери със себе си по фризьори, ами дори се изфука със снимката от салона.

На която се вижда как футболистът стои на стола и я чака търпеливо. "Явни Николета приема буквално, че в брака трябва да съществува приятелство. И се държи с Валери като с приятелка - ходят заедно на фризьор. Сега остава да го заведе и на маникюр със себе си", смеят се форумци.