май 18, 2024

Николета Лозанова втрещи със самочувствие - прицели се в Роналдо

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-vtreshti-sas-samochuvstvie-priceli-se-v-ronaldo/146340 Kliuki.net
Николета Лозанова втрещи със самочувствие - прицели се в Роналдо

Николета Лозанова изуми всички с поредните си напъни да се прави на интереснаНиколета Лозанова се е заканила да свали португалеца

Николета Лозанова втрещи всички със самочувствието си. Че стройната като табуретка плеймейтка се има за уникална и неповторима красавица, е ясно на всички. Последната й изцепка обаче успя да втрещи дори и най-верните й почитатели. Оказа се, че бъдещата бивша госпожа Божинова се е прицелила не в кого да е, а в самият Кристиано Роналдо.

[caption id="attachment_91103" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова се прицели в Роналдо Николета Лозанова се прицели в Роналдо[/caption]

Публична тайна е, че пишман водещата харесва португалската звезда и го намира за перфектния мъж. Очевидно обаче Ни Ло-то си е наумило, че притежава необходимите качества, за да го вкара в леглото си, научиха от hotarena.net. Пред приятелки плеймейтката обяснявала, че няма търпение разводът й с Валери Божинов да бъде финализиран, за да замине за Иберийския полуостров, където да поостане за известно време. Надявайки се Роналдо да я забележи.

Дружките й я издават, че Николета била напълно убедена в способностите си да забие бившия на Ирина Шейк, като дори им обяснявала как има шанс между тях да излезе нещо сериозно. От Kliuki.net не се наемаме да твърдим със сигурност дали моделката просто не се е пошегувала с приятелките си по отношение на футболната звезда.

Факт е обаче, че Лозанова си пада по футболисти, а преди години заби Валери именно по този начин - като замина при него в Италия, за да успее да го оплете в мрежите си. Въпреки че той все още беше с Алисия.

Така че какво я спира да се дигне и да замине за Испания, където играе в момента Роналдо, смеят се форумци. Друг е въпросът, че дори и да започне да го преследва, шансът португалецът да я забележи клони по-скоро към нула. Предвид факта, че бившата му е не коя да е, а Ирина Шейк - една от най-сексапилните жени в света.