март 28, 2024

Николета Лозанова заби нож в гърба на Златка – тя сватосала Благой и Поли (Богаташката щерка работела за нея – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-zabi-nozh-v-garba-na-zlatka-tya-svatosala-blagoy-i-poli-bogatashkata-shterka-rabotela-za-neya-podrobnosti/166486 Kliuki.net
Николета Лозанова заби нож в гърба на Златка – тя сватосала Благой и Поли (Богаташката щерка работела за нея – Подробности)

Николета Лозанова е забила нож в гърба на Златка Райкова, с която имат стара вражда, узна Kliuki.net.

Плеймейтката е тази, която е сватосала Благой Георгиев и Полина като по този начин е разделила футболиста от колежката й-плеймейтка. Според непотвърдена информация именно най-успешната родна инфлуенсърка сватосва пресните младоженци. Оказва се, че булката на бившия футболист е работила за НиЛо.

Настоящата госпожа Георгиева е била едно от многото момичета в рекламна кампания на Лозанова. След като двете се запознават още преди пандемията, Поли успешно започва да се завърта в средите на футболните половинки. Две години по-късно самата тя става такава и се врича във вечна вярност на един от най-обсъжданите мъже у нас. Дали именно Николета сватосва Поли с Благо и забива нож в гърба на Златка, най-вероятно ще остане една от неразкритите загадки на родните плеймейтки.

Едно е сигурно – двете със Златка никога не са били в цветущи отношения. Бившата на Благо Георгиев е мачкала чаршафите не с кого да е, а с първия съпруг на Николета - Валери Божинов. Жълтите сайтове помнят, че аферата между Валери и Златка варира от времето, когато футболистът бе женен за Алисия