април 20, 2024

Николета Лозанова зарязана от Валери на наградите на Планета (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-zaryazana-ot-valeri-na-nagradite-na-planeta-snimka/146182 Kliuki.net
Николета Лозанова зарязана от Валери на наградите на Планета (Снимка)

Николета Лозанова беше зарязана от съпруга си на церемониятаНиколета Лозанова се появи съвсем сама на наградите на Планета

Николета Лозанова беше зарязана от Валери Божинов на наградите на Планета. Футболната половинка се появи съвсем сама на церемонията, която се състоя снощи и с това допълнително подсили слуховете, че между нея и съпруга й нещата отново не вървят и двамата са разделени.

[caption id="attachment_90196" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова съвсем сама на наградите на Планета Николета Лозанова съвсем сама на наградите на Планета[/caption]

Плеймейтката не само, че пристигна съвсем сама на събитието, ами и цяла вечер стоя изолирана след като никой от останалите звезди не пожела да разговаря с нея, най-вероятно заради факта, че ги дебне с папараците от предаването си. Всичко това определено не се понрави на искащата да получава постоянно внимание Николета и тя не скри раздразнението си. Моделката определено изглеждаше в лошо настроение, което дори не си направи труда да прикрие.

Със сигурност обаче в основата му стои разпрата със съпруга й. Колкото и да пуска стари техни снимки в профилите си във Фейсбук, за да демонстрира перфектното им семейство, за никого не е тайна, че връзката им е всичко друго, но не и перфектна. Николета Лозанова неведнъж е хващана да крещи по футболиста, най-често в случаите, в които той не удовлетворява капризите й. Последният им сериозен скандал беше навръх 14 февруари и то насред летището в София.

Когато Ни Ло демонстративно отказала да тръгне с Валери за Италия, за да отбележат празника. От тогава насам двамата са разделени, макар госпожа Божинова да твърди други. Действията им в социалните мрежи обаче говорят красноречиво.

Футболистът отново активира всичките си профили, които му бяха забранени, докато беше с моделката. Тъй като ги използва, за да флиртува с други. Тя от своя страна се опитва да поддържа илюзията, че с Валери са в идеални отношения като постоянно бълва техни общи снимки. Които обаче са на поне няколко месеца. А самотната й поява на наградите на Планета е повече от съмнителна.