май 29, 2023

Николета пелтечи в интервю на запис: Имам огромен потенциал! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-peltechi-v-intervyu-na-zapis-imam-ogromen-potencial-video/142981 Kliuki.net
Николета пелтечи в интервю на запис: Имам огромен потенциал! (ВИДЕО)

Николета пелтечи в интервю на запис, но се опита да ни убеди, че тепърва ще разгръща огромния си потенциал

Николета не успя никого да убеди в огромния си потенциал, тъй като трудно успя състави необходимите няколко изречения…

[caption id="attachment_64680" align="alignright" width="300"]Николета се затрудни в интервюто на запис, но има огромен потенциал, така да знаете! Николета се затрудни в интервюто на запис, но има огромен потенциал, така да знаете![/caption]

Kliuki.net видя, че феновете на моделката веднага изригнаха от удоволствие, щом я зърнаха на екран. Този път тя записа разговора си за Карбовски, а напориста репортерка й задаваше правилните въпроси.

Чудесно, но точни отговори нямаше, както отбеляза и дамата от екипа на предаването. А за да се получи крайният материал, веднага пролича, че доста монтаж е минал преди да настъпи моментът на излъчването.

Въпреки това Николета беше прелестна, както винаги, а комплиментите за нея се изсипаха заслужено в мрежата. Трудничко й беше да говори, но сигурно много се притеснява или пък й е беден речникът, подозират във виртуала някои нейни противници (видеото ТУК).

Николета въздъхна доволна, че в Поверително се разгърнал потенциалът й, а продуцентите правилно й се доверили, тя тепърва щяла да се доказва, даже в ново амплоа…

Какво ли готви отново, че да натрие носа на конкурентките си, не е ясно, но е факт, че скоро ще го разберем. Поне така каза тя. Потребителите вече цъкат с език и се чудят що ли за идея ще сервира Николета, а някои решиха, че тя като нищо ще вземе да стане и актриса.

Сериали много, но и желаещи много, така че ще видим кой и дали ще се спре точно на Николета.

Но да не бързаме, на неудобните теми се казва: „Това е и точка!” – откъде накъде и защо ли?! Ами просто така, това е стилът на Николета!