април 19, 2024

Николета потъна от срам - Валери я низвергна на публично място! (Разказ на очевидци)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-potana-ot-sram-valeri-ya-nizvergna-na-publichno-myasto-razkaz-na-ochevidci/142547 Kliuki.net
Николета потъна от срам - Валери я низвергна на публично място! (Разказ на очевидци)

Николета буквално потъна от срам заради отношението на Валери към нея, разказаха свидетели на случката

Николета буквално потъна от срам заради отношението на Валери към нея, научи Kliuki.net.

Сцената се разиграла преди дни в столично заведение.

Влюбената двойка седнала да вечеря и прекарала доста време там, но през цялото време си мълчали и се държали все едно са далечни познати, разказват очевидци на случката.

[caption id="attachment_61414" align="alignright" width="300"]Николета потъна от срам заради Валери Николета потъна от срам заради Валери[/caption]

„Не разбирам как веднъж не я докосна, нито я целуна, сякаш въобще не са семейство… много студено и освен това през цялата вечер очите му щъкаха наоколо, за кого ли се оглеждаше или просто му беше скучно с нея…?!”, споделя разочарована наша читателка.

Всъщност дамата е наясно, че цялата романтична история между Николета и Валери е просто пародия за пред хората, поне така смята тя, тъй като не за първи път ги засича на публично място.

Плейметката обаче надали е била очарована, че Валери не участва в демонстрацията, а вместо това тотално я низвергна.

Последната обща почивка на Божинови беше уж за сдобряване и започване отначало, защото двамата се разделиха през лятото, въпреки че Николета си траеше по въпроса.

И колкото и да се надяват феновете им, скъсването им си беше съвсем реално, шушукат още в светските среди. Причините са ясни – Николета не спира да кръшка на Валери, като мина през леглото и на бившия си Ники Михайлов, твърдят още запознати.

Нищо чудно няма тогава, че красавицата избягва темата и въобще не дава подробности около тези скандали. Папарашкото й предаване се е прицелило във всички други звезди, но не и в нея, одумват я в мрежата.

Факт е, че Валери си го връща тъпкано на съпругата си, а това надали се харесва на Николета