март 29, 2024

Николета преди – ето кога беше топ гадже! Такава я обожават

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-predi-eto-koga-beshe-top-gadzhe-takava-ya-obozhavat/144088 Kliuki.net
Николета преди – ето кога беше топ гадже! Такава я обожават

Николета преди я харесваха много повече, отколкото сега

Николета преди беше едно страхотно гадже, ето такава я обожават, но тя самата явно се срамува, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_76430" align="alignright" width="291"]Николета преди Николета преди беше страхотна, феновете я обожаваха[/caption]

Фенка на плейметката днес публикува старата й снимка, а минути по-късно Николета я изтри. Момичето беше изпаднало във възторг и обясняваше колко сладка е тук идолката й, но изглежда това не се хареса особено на Николета.

Излиза, че съпругата на Божинов се притеснява от миналото си. Няма как иначе да си обясним странната й реакция. Може би й прозвуча, че преди е била далеч по-привлекателна отсега, което веднага я жегна.

Николета преди се беше суетна, суетна си е и сега. Ала сигурно усеща, че почитателите й значително са намалели, което я паникьосва. Доста са мненията в мрежата, които гласят, че Николета преди е омайвала всички, а днес е състарена, уморена и с прекалено много грим.

Пластиките също не помагат Николета да запази свежестта си и онова палаво излъчване, което завладяваше силния пол.

В крайна сметка няма от какво да се тревожи, защото така или иначе, тя си е красива, независимо, че понякога се случва да е така само в очите на възлюбения си... Другите да си гледат работата, защитават я верните й последователи.

Вижте Николета преди!