октомври 08, 2022

Николета сама се накисна – 5 слуха за нея се потвърдиха

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-sama-se-nakisna-5-sluha-za-neya-se-potvardiha/143956 Kliuki.net
Николета сама се накисна – 5 слуха за нея се потвърдиха

Николета сама се накисна в интервю, където си признава повечето грехове, в които я винят

Николета лъже, участва в заговори и много обича да плюе по хората!

И ако сега кажете, че това е хейтърски коментар, то по-добре пак си помислете, защото това са си лично нейни думи.

[caption id="attachment_73056" align="alignright" width="300"]Николета Николета сама си признава доста от греховете, преди беше по-откровена отсега[/caption]

Да, точно така – самата плейметка си признава повечето от греховете, в които я винят днес.

Тогава Николета не е била чак толкова хитра, че да се прикрива и да се представя за друга. Красавицата тъкмо е прохождала като звезда и шапка й сваляме за откровеността.

След това се е сдобила с няколко удобни маски, за да не я критикуват толкова масово, но уви, хората явно отдавна са наясно със същността й.

[caption id="attachment_73057" align="alignleft" width="300"]Николета Николета дава интервю и си казва истината[/caption]

Старо интервю, на което се натъкна Kliuki.net, развенчава образа на Николета и всъщност потвърждава някои от слуховете за нея.

Запитана дали е участвала в заговор срещу някого, тя отговаря с „да”.

Кога е бил последният път, в който е оплюла някого, тя споделя искрено, че не помни, защото й се случва често... А може ли Николета винаги да казва истината? Не, не може – пак признание от нейната уста за изданието donbalon.eu.

В същото време обаче Николета се определя като дама без пороци. Явно иде реч за голямо противоречие, но важното е човек да се харесва, нали?! А Николета много се харесва, толкова, че не може да си устои на красотата, както самата тя описва нещата.

И въобще не се свени да си го каже правичката, че с много хора би изневерила...

Горкият Валери! Сред любимите си футболисти, тя е посочила Валери, но не Божинов, а Домовчийски, както и Кристиано Роналдо.

Явно съпругът й е извън всякакви списъци, но пък сигурно после Николета бързо е размислила, щом той й е предложил света и портфейла си, шегуват се с нея в мрежата.