май 21, 2024

Николета само по блузка навън, дава пример на малката (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-samo-po-bluzka-navan-dava-primer-na-malkata-foto/143790 Kliuki.net
Николета само по блузка навън, дава пример на малката (ФОТО)

Николета само по блузка навън, хората се хванаха за главата

Николета само по блузка... , но не на корица на списание, а навън!

Плейметката е заедно с Никол Божинова и определено й дава лош пример, изригнаха недоволни потребители, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_71540" align="alignright" width="300"]Николета Николета само по блузка навън, дава пример на малката[/caption]

Всъщност красавицата е с детето при баща си, за да го зарадва за именния ден, който беше на 24 май. И му занесоха кученце като подарък, а Николчето бяха щастливо из двора с него. Всичко това е страхотно, стига Николета да не беше провокирала пак възмущение в околните.

„Как може да се облечеш така и да учиш детето отсега на такива непристойни неща?!”, „Само по блуза ли е, с къси панталонки или пола ли е, не знам, но е прекалено!”, „Ако се наведе, всичко ще й се види, срамота!”, гласят коментарите в мрежата.

Николета обаче прави всичко с цел да обере вниманието във Фейсбук. За нея едва ли им значение кой какво говори, защото тя все е в устата на хората. А и знаем как се прочу, така че това ни най-малко не я притеснява. Даже напротив.

Повечето й фотоси са именно с цел да изтъкне себе си и да покаже красотата си, тя рядко е естествена и спонтанна на тях, обобщават ситуацията противниците й.

Не само те в случая я критикуват за визията, която не е никак удачна според тях. А вие сами преценете, след като видите как се разхожда по блузка Николета!