май 23, 2024

Николета се оля, трупа пачки на гърба на Никол

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-se-olya-trupa-pachki-na-garba-na-nikol/142594 Kliuki.net
Николета се оля, трупа пачки на гърба на Никол

Николета Лозанова съвсем прекали, трупа пачки на гърба на Никол

Николета Лозанова се оля в желанието си да превърне Никол в звезда. Дъщерята на плеймейтката още няма две години, а е вече е рекламно лице на куп модни марки. В желанието си да превърне Никол в модна икона, Николета прекали. И дори почитателите на моделката коментират, че се е оляла.

Тези дни съпругата на Валери Божинов за пореден път вбеси майките из форумите. Тя сподели снимка на Никол, на която малката чаровница е облечена в червена рокличка като истинска балеринка.

[caption id="attachment_61734" align="aligncenter" width="300"]Николета превърна и Никол в модел Николета превърна и Никол в модел[/caption]

Момиченцето изглеждаше като истинска кукла, а под снимката заваляха благопожелания на очаровани фенове, които възклицаваха възхитени пред малката Никол. Николета обаче подразни майките, като пусна пост, с който направи реклама на модната къща, облякла дъщеря й.

[caption id="attachment_61735" align="aligncenter" width="300"]Моделката пак си направи реклама Моделката пак си направи реклама[/caption]

„Прекалява вече. И детето за пари използва“, „Ей, оля се. Не я е срам да трупа пачки на гърба на дъщеря си“, пишат възмутените родителки из форумите. Други пък питат, колко са платили на Николета, за да използва по този начин Никол. И за пореден път плеймейтката отнесе критики, че експлоатира дъщеря си.

Всъщност Лозанова открай време има амбиции да превърне Никол във втора Сури Круз и успява. Дъщерята на Валери Божинов стана истинска звезда още с раждането си и със сигурност е най-известното дете в България. И въпреки че дори антифеновете на Николета от сърце се радват на малката Никол, много от тях упрекват плеймейтката, че я използва, за да си прави пиар.