юни 19, 2024

Николета се скъса от чупки - показва маркови дрешки!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-se-skasa-ot-chupki-pokazva-markovi-dreshki/143840 Kliuki.net
Николета се скъса от чупки - показва маркови дрешки!

Николета се скъса от чупки, за да си покаже скъпите и маркови дрешки

Николета ги умее чупките в кръста!

Може да не танцува перфектно, но ако е за чалга ритми или да показва упражнения с крака, направо е кралица... Kliuki.net забеляза, че моделката държи да се изфука с новите си придобивки по особено нестандартен начин.

[caption id="attachment_72084" align="alignright" width="300"]Николета Николета демонстрира марковите си дрешки[/caption]

Тя се разкекери в двора на дома си, за да навре в очите на всички новите си маркови дрешки. Специално за моя спортен стил, похвали се Николета. И последваха мостове, полушпагати, напъни...

Явно е в добра форма, което е похвално, но пък не всички приемат демонстрацията й като необходима. Обаче Николета не е от тези, които се впечатляват, че някой я хули. Тя неведнъж е доказвала, че е жертва на модата и на показността.

И това съвсем не й пречи, въпреки реакциите, които среща. Все пак, за да се изтъкне, че е номер 1, просто няма друг начин да стане. Николета е с къси панталонки и топ, който е вързала на кръста си, за да не скрива фигурата й.

Лицето й не се вижда, защото Николета е предпочела да развее гривата си по време на така наречената тренировка... за пред интернет потребителите!

Ако наистина се потеше в момента, надали щеше да излезе с такава прическа, но фотото е по-важно от всичко.

Ето как й се получава на Николета!