април 19, 2024

Николета се смее на Азис след обидата: Аз определям правилата, казах ти!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-se-smee-na-azis-sled-obidata-az-opredelyam-pravilata-kazah-ti/143540 Kliuki.net
Николета се смее на Азис след обидата: Аз определям правилата, казах ти!

Николета се смее, вместо да се извини на Азис, който е обиден от предателството й заради рейтинг

Николета се смее на Азис след обидата, с която го накара да сложи официален край на тяхното близко приятелство, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_69501" align="alignright" width="300"]Николета Николета се присмива на Азис, вместо да се извини[/caption]

Още вчера плейметката обещаваше бомба в предаването си. Тя намекна в мрежата, че с първите минути на Поверително от NL зрителите ще останат сразени от това, което ще покаже.

А то беше клипче с Азис и гаджето му. Николета и Азис си бяха дружки, а силиконката се възползвала от това и му взела записа тайно от телефона.

[caption id="attachment_69502" align="alignleft" width="300"]Николета Николета и Азис си бяха първи дружки, но сега вече няма да се погледнат[/caption]

Чалга певецът не можа да преглътне постъпката на Николета, която е алчна за рейтинг.

И ако сте очаквали, че тя ще се покае и сведе глава в знак на съжаление, то сте в голяма грешка. Нищо подобно. В своя профил Николета намекна, че тя определя правилата и това е известно на Азис.

Разбира се, красавицата рядко използва имена и говори в прав текст. Тя предпочита индиректните обиди от сорта „Казвам ти дъще, сещай се снахо!”. Николета води същата битка с Алисия от години.

Никога тя не смее да я атакува очи в очи, а го прави подмолно и мръсно, както само тя умее, обобщават потребители, които следят поведението й. Николета сега също няма да клекне и да си признае грешката.

За нея е по-важно да се говори непрекъснато и да е номер 1, а Азис ще си намери друга, с която да си прави общи селфита, нали?!

Вижте сами реакцията на Николета!