април 19, 2024

Николета ще обслужи сектор Г – срамът за Валери е голям!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-shte-obsluzhi-sektor-g-sramat-za-valeri-e-golyam/143448 Kliuki.net
Николета ще обслужи сектор Г – срамът за Валери е голям!

Николета, Николета ще обслужи сектор Г, скандираха накрая на мача между ЦСКА и Левски

Николета, Николета ще обслужи сектор Г, скандираха на мача между ЦСКА и Левски, забеляза Kliuki.net.

Господари на ефира пък не пропуснаха да обърнат внимание върху крясъците от трибуните, които унижиха съпругата на Валери Божинов.

[caption id="attachment_68619" align="alignright" width="300"]Николета, Николета ще обслужи сектор Г, скандират от трибуните след мача на ЦСКА и Левски Николета, Николета ще обслужи сектор Г, скандират от трибуните след мача на ЦСКА и Левски[/caption]

Футболистът в момента е в Левски, но отборът му си остава все така губещ, а той не блести с кой знае какви успехи на терена.

За сметка на това, визията му се оказа убийствена. След края на двубоя, Валери даде пространно интервю за ТВ7.

[caption id="attachment_68620" align="alignleft" width="300"]Николета омерзена и от визията на Валери - с джапанки и хавлиени чорапи Николета омерзена и от визията на Валери - с джапанки и хавлиени чорапи[/caption]

Операторът не се смили над него и го показа в цял ръст.

Тогава лъснаха хавлиените му чорапи и джапанките, писа изданието lifestyle.bg. Зрителите ахнаха и започнаха да се превиват от смях, заваляха коментира в мрежата. И сякаш не му стига този срам на Валери, а отстрани се чуваше ясно как Николета щяла да оправи целия сектор Г.

Плейметката, която се праска за модна икона, трудно ще преглътне излагацията на мъжа си, обсъждат я с ирония във виртуала. А самата тя също беше засегната и това ще й даде повод за нови злобни реакции, убедени са потребители.

Явно на семейство Божинови не им върви особено, а ако Валери продължава да се проваля, то заплатата му ще става все по-малка, а обиколките на Николета в чужбина, ще секнат завинаги.

Вижте сами позора за Валери и Николета!